Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Napeto sučeljavanje

Kandidati za gradonačelnika Rijeke otkrili je li im ikad ponuđeno mito: "Bilo je neobičnih situacija..."

Tijekom sučeljavanja na Novoj TV i portalu DNEVNIK.hr, kandidati za gradonačelnika Rijeke - Marko Filipović (SDP) i Davor Štimac (nezavisni) otkrili su jesu li u svojoj karijeri ikada bili u situaciji da prime mito.

Davor Štimac, koji je bio ravnatelj riječkog KBC-a, prvo je kazao kako nikada nije bio u situaciji da mu se nudi mito.

Pročitajte i ovo Sučeljavanje kandidata za gradonačelnika Rijeke Odgovorili na osobna pitanja Najveće životne pogreške, kućanski poslovi i glazba: Kandidati za gradonačelnika Rijeke otkrili što će prvo učiniti nakon pandemije Dnevnik iz Rijeke Utrka za Obersnelovu fotelju Pogledajte tko je ulazio u auto kroz gepek, tko najviše voli slušati radio i tko bi uvodio kazne. Zbog jednog nam je kandidata zamalo stalo srce

"Jedino ako pod mitom ne smatrate da vam netko donese bocu vina. Nikada nisam primio mito", odgovorio je Štimac na pitanje Mislava Bage.

"Samo bocu vina?", pitao ga je Bago na što je Štimac odgovorio "Da, sigurno".

Ipak, nedugo nakon toga otkrio je kako je ipak prisustvovao situacijama s nuđenjem mita.

"Situacije da netko nudi mito postoji. To se dešavalo u neobičnim situacijama, izbacio sam te ljude iz kancelarije", rekao je.

Njegov protukandidat Marko Filipović poručio je kako se nije susretao s nemoralnim ponudama te je kao zamjenik gradonačelnika dobivao samo protokolarne ponude.

Kako je proteklo sučeljavanje provjerite ovdje

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene