Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Odgovorili na osobna pitanja

Najveće životne pogreške, kućanski poslovi i glazba: Kandidati za gradonačelnika Rijeke otkrili što će prvo učiniti nakon pandemije

Kandidati za gradonačelnika u prvom sučeljavanju na Novoj TV odgovorili su Mislavu Bagi i na nekoliko nepolitičkih pitanja. Otkrili su koji im je najdraži riječki bend, što vole raditi u kući, ali i planove zbog kojih jedva čekaju kraj pandemije.

Četvorica kandidata za gradonačelnika Rijeke sučelila su se na Novoj TV uoči lokalnih izbora. Marko Filipović (SDP), Davor Štimac (nezavisni), Josip Ostrogović (HDZ) i Marin Miletić (Most) otkrili su Mislavu Bagi nekoliko detalja iz privatnog života.

Ostrogović, Filipović i Štimac tako su otkrili da im je najveća potpora u životu obitelj, a Miletiću je supruga.

Na pitanje o najvećoj životnoj pogrešci Štimac kaže da u životu nije radio mnogo velikih pogrešaka, ali mu je najviše žao zbog povjerenja koje je dao ljudima koji ga nisu zaslužili.

''Dobro peglam''

Filipoviću je najveća pogreška to što se nije dovoljno posvetio studiju koji je upisao, a Miletić žali što je na drugoj godini doktorskog studija odlučio više ne polagati ispite i otići iz Zagreba u Rijeku. Ostrogović pak najvećom pogreškom smatra to što se nije ranije počeo baviti politikom.

Kandidati su otkrili i kako stoje s kućanskim poslovima. Ostrogović voli usisavati, a Štimac čistiti kuću.

''Ja vam peglam svu svoju robu, čak peglam i supruzi robu i klincima. Jako sam dobar u peglanju'', kaže Miletić.

''Ja volim otići na plac i onda kada dođem kući pripremiti neki dobar obrok za obitelj'', otkriva Davor Štimac.

Rijeka je poznata po sjajnim glazbenicima. Najdraži riječki izvođač Filipoviću je Damir Urban, koji se, uz bend Fit, sviđa i Miletiću. Ostrogović je odabrao Nenu Belana, dok je Štimcu najbolji riječki bend Jonathan.

Što nakon pandemije?

Nakon više od godine dana pandemije svi imaju planove što će prvo napraviti kada ona završi.

''Stavljam u automobil brdo stvari i zajedno sa suprugom i kćerima Martom i Lucijom otići ću na hodočašće i zahvaliti Padru Piju i svetom Mihaelu na svemu što su učinili u mom životu'', kaže Miletić.

''Moram priznati da mi fale putovanja. Sigurno ću isplanirati neko zanimljivo putovanje'', rekao je Filipović.

''Napravit ću feštu za svoje prijatelje i ljude koji me vole i proslavit ćemo pobjedu na izborima'', planira Ostrogović.

Veliko slavlje planira i Štimac. ''Pozvat ću sve s kojima sam blizak i prijatelje s kojima se družim inače'', kaže. A na pitanje jesu li pozvani i njegovi protukandidati, Štimac kroz smijeh odgovara: ''Vidjet ćemo.''

Što su o svojim planovima za grad Rijeku otkrili u prvom sučeljavanju na Novoj TV, pogledajte ovdje.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene