Obavijesti Video Pretražite Navigacija
dnevnik iz splita

Puljak najveće iznenađenje! Pogledajte kako smo ga ispreskakali mjesec dana prije izbora: "Vidite kako ste me..."

Ivica Puljak ušao je u drugi krug izbora za gradonačelnika Splita. Pogledajte što nam je otkrio uoči početka službene kampanje.

Na prošlim izborima natjecala se njegova supruga, no ove godine po glasove Splićana krenuo je Ivica Puljak i - zasad odlično prošao.

Puljak nam je, prije nešto više od mjesec dana, uoči službene kampanje za gradonačelnika rekao da u politici uopće ne uživa. Otkrio nam je kako uspijeva dobro svirati gitaru iako baš i nema sluha te zašto će, postane li gradonačelnik, urediti baš dio grada u kojem živi.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Dnevnik iz Splita Spektakularni nastupi kandidata! Jedan priznao da voli kršiti zakon, drugog bi zbog ovoga mogli izbaciti iz stranke, a treći poručio: "Birači nisu puno pametni"

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Prije 27 godina Procurila snimka na kojoj Ivica Puljak pjeva ustaške pjesme, on se oglasio: ''U životu sam napravio neke dobre stvari i neke kojih se sramim''

Što nam je još otkrio, pogledajte u videu. 

Pročitajte i ovo Ivica Puljak Borba za grad pod Marjanom Puljak vodi u borbi za Split, ovacije u stožeru: "Dobili smo prvo poluvrijeme", Mihanović: "Pobijedit ćemo u drugom krugu"

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene