Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Prije 27 godina

Procurila snimka na kojoj Ivica Puljak pjeva ustaške pjesme, on se oglasio: ''U životu sam napravio neke dobre stvari i neke kojih se sramim''

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Procurila je snimka na kojoj Ivica Puljak, kandidat za gradonačelnika Splita, pjeva ustaške pjesme. Snimka je nastala 1994. godine, a o svemu se oglasio i sam Puljak.

Na snimci iz kolovoza 1994. godine kandidat Centra za gradonačelnika Splita Ivica Puljak pjeva ustaške pjesme, objavio je Jutarnji list.

Puljak je na svom Facebooku priznao da je zaista on na snimci i ispričao se. Otkrioo je da je snimka nastala na vjenčanju njegova prijatelja kojemu je prije 27 godina bio kum.

 

''U svojih 52. godine života napravio sam neke dobre stvari, ali i neke kojih se sramim i koje se ružne. Jedna od tih kojih se duboko sramim dogodila se prije 27 godina kada sam bio kum na svadbi na kojoj su se pjevale pjesme neprimjerenog sadržaja. Pjevao sam ih i ja. Zbog toga se želim ispričati cijeloj hrvatskoj javnosti. Vrijednosti koje promoviram i u koje vjerujem u potpunoj su suprotnosti s ovim ružnim ispadom u prošlosti. Nadam se da će sve ono dobro što sam nastojao dati svojoj zajednici nadjačati jedan ružni izgred za kojeg ću, nadam se, dobiti oprost svojih sugrađana'', poručio je Puljak. 

U svojih 52. godine života napravio sam neke dobre stvari, ali i neke kojih se sramim i koje se ružne. Jedna od tih...

Posted by Ivica Puljak on Thursday, April 22, 2021

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene