Hladno vrijeme zahvatilo je Hrvatsku, dok se nekima sviđa ova promjena, poljoprivrednici strahuju za masline, agrume i lisnato povrće.

Galerija Splitska riva - 3 Splitska riva - 2 Snijeg u planinama - 2 +0 Snijeg u planinama - 1

Zvijer s istoka, kako zovu najnoviju promjenu vremena, tek bi trebala pokazati zube. U Dalmatinskoj Zagori, kao u Civljanama kod Vrlike, naša ekipa zabilježila je temperaturu u minusu, snijeg i izrazitu hladnoću uz vjetar. Bura je protekle noći protresla i obalu, ali jutros se smirila. U Splitu se iza podne po suncu i na osam stupnjeva moglo ugodno prošetati.

''Ne vjerujem da će baš doći do nekih većih promjena, ali evo vrijeme je nepredvidljivo, ovo sunce jedan dan, drugi dan kiša i tako to, ne možeš se baš to predvidjeti. Meni paše sad ovo ovako, lipo sunce, lipo pušika i eto'', rekao je prolaznik u Splitu.

Saborska sjednica o seksualnom zlostavljanju Ispad Hasanbegovića na sjednici saborskih odbora o spolnom zlostavljanju, Selak Raspudić mu odbrusila: "Moram vas upozoriti da ovo nije predstava"

Prihvaćena ostavka v.d. dekana Filozofskog fakulteta u Zagrebu, Miljenka Šimprage - 4 Napravljen prvi korak prema smjeni Borasa? Burilović nakon maratonske sjednice: "Savjet je od rektora zatražio da točku o stanju na Sveučilištu stavi na dnevni red Senata"

U strahu od velikog leda su poljoprivrednici, koji se boje za masline, agrume i lisnato povrće.

''A pozepsti će logički, treba ih pobrati prije leda pa ih spremit u kašetu'', rekao je poljoprivrednik

Vijesti gledajte svakog dana na Novoj TV, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste vijesti? Pogledajte ih besplatno na novatv.hr
 

 

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju