Obavijesti Video Pretražite Navigacija
NEMA PREDAJE

Zagrebački vatrogasci na krovu odgovorili na plesni izazov, pridružile im se i HGSS-ovke: "Ni pandemija, ni distanca, ni potres ne mogu slomiti naš duh!"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Društvenim mrežama kruži plesni izazov, kojem su se uz policiju, medicinare i trgovkinje sada pridružili i zagrebački vatrogasci te zaželjeli svima sretan Uskrs.

Nakon policije, medicinskih djelatnika i trgovkinja, u viralni plesni izazov uključili su se i zagrebački vatrogasci.

Pročitajte i ovo Požar u Ščitarjevskoj ulici u Zagrebu - 3 Buktinja FOTO Dramatična večer u Zagrebu: Gorjele susjedne kuće, vatrogasci morali otvarati krovove tko danas radi? - 4 Ne odmaraju svi Dok neki roštiljaju, drugi Praznik rada provode na poslu: Upoznajte ljude kojima je ovo obična srijeda

Na društenim mrežama objavili su snimku plesa na krovovima te napisali: "Odgovaramo na izazov MUP-a! Ni pandemija koronavirusa, ni socijalna distanca, ni potres koji uključuje 3100 intervencija u dva tjedna ne mogu slomiti naš duh. Ipak smo mi malo čvršći od dimnjaka.

Ostajemo vedri i pozitivni i pridružujemo se #tiktokchallenge #ohnanana. Svima, a posebno zdravstvenim djelatnicima, policajcima i vatrogascima, želimo sretan Uskrs." 

Ovom se izazovu pridružio i HGSS, čije su članice na Twitteru također objavile snimku na kojoj se vidi kako plešu, uz hešteg #ohnanana i #ostani doma.

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene