Brojni građani čak i tijekom epidemije koronavirusa svakodnevno odlaze na svoja radna mjesta. Kako bi se malo opustili u teškim danima, MUP je pozvao sve da se odazovu veselom izazovu koji se posljednjih dana širi društvenim mrežama.


Policijski službenici, liječnici, vatrogasci i brojni drugi neumorno rade i za vrijeme epidemije koronavirusa. Kako bi održali dobro raspoloženje i malo se opustili u teškim danima borbe s epidemijom, MUP je pozvao sve ''nesalomljiva duha'' da uzvrate na veseli plesni izazov koji se u posljednje vrijeme širi društvenim mrežama.

Vezani članci Ivan Christian Kurolt - 2 Poznati hrvatski virusolog objasnio izjavu o širenju koronavirusa koja je zbunila mnoge: "Previše posla nosi puno dobra, ali i umor... Ipak, ovo bi moglo olakšati rad medicinskom osoblju" Sjednica GSV-a Aladrović nakon sastanka o novim mjerama: "Bilo je riječi i o skraćivanju radnog vremena. Tko si isplati dobit ne može tražiti pomoć države"

''Rane nas potresi, lome nas korone. Ali duh… E, on je nesalomljiv'', kažu iz MUP-a. A kako su plesni izazov odradili u prometnoj postaji pulske policije, pogledajte u videu.

Plesom su se prije par dana na nekoliko trenutaka opustili i djelatnici u jednoj zagrebačkoj bolnici. 

I djelatnici jednog trgovačkog lanca u Splitu pridružili su se plesu i poručili: "Svim ljudima sretan Uskrs i ostnite doma!".