Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Testirano 1400 uzoraka

U BiH potvrđeno 189 novih slučajeva zaraze, dvostruko više nego jučer

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U Bosni i Hercegovini u utorak je potvrđeno 189 novih slučajeva zaraze koronavirusom, što je dvostruko više nego u ponedjeljak, ali i znatno manje nego potkraj prošlog tjedna kada su dnevne brojke novozaraženih bile veće od 300.

Entitetski zavodi za javno zdravstvo objavili su kako je u protekla 24 sata testirano nešto više od 1400 uzoraka, a zaraza koronavirusom potvrđena je kod 139 osoba s područja Federacije BiH te kod 50 iz Republike Srpske.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Bila je svjesna i komunikativna Tragedija u BiH: Žena oboljela od koronavirusa bacila se s trećeg kata bolnice Slika nije dostupna Neusklađene mjere Opet su gdje su bili prije dva mjeseca: U BiH 1251 novi slučaj, čak 48 novih preminulih

Iz Zavoda za javno zdravstvo RS potvrdili su i kako su od ponedjeljka u tom entitetu od posljedica zaraze koronavirusom preminule još dvije osobe, a riječ je o starijim muškarcima iz istočne Hercegovine odnosno središnjeg dijela BiH.

Ukupni broj potvrđenih slučajeva zaraze od pojave koronavirusa u BiH sada je 7170, a smrtnih slučajeva povezanih s epidemijom je 228.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene