Obavijesti Video Pretražite Navigacija
odlučilo upravno vijeće

Prekršio samoizolaciju i vozio se okolo: Smijenjen ravnatelj zadarske Hitne pomoći

Kršili samoizolaciju, ilustracija
Kršili samoizolaciju, ilustracija Foto: DNEVNIK.hr
S mjesta ravnatelja Zavoda za hitnu medicinu Zadarske županije smijenjen je Ivica Erlić. On je prekršio 6. siječnja mjeru izolacije zbog zaraze koronavirusom. Policija je provela istragu i protiv Erlića podnijela kaznenu prijavu.

"Upravno vijeće razriješilo je Ivicu Erlića s mjesta ravnatelja Zavoda za hitnu medicinu Zadarske županije i to zbog nedavno podignute kaznene prijave zbog širenja i prenošenja zarazne bolesti. O ovoj odluci raspravljalo je pet članova Upravnog vijeća: Franka Krajnović, Tajana Buljat, Ivica Pintur, Antun Čačić te predsjednik Šime Rušin", izvijestila je reporterka Dnevnika Nove TV Sanja Jurišić.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna visoke brojke Korona hara hrvatskim školama: Objavljeni podaci o broju zaraženih učenika

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Preminule 32 osobe U Hrvatskoj samo na PCR-u zabilježeno gotovo 9000 novozaraženih: Najmlađa žrtva korone 23-godišnja žena

Erlića je policija zaustavila 6. siječnja u 10:10 sati jer je koristio mobitel dok je vozio automobil u Ulici Domovinskog rata u Zadru. Kad su mu uzeli podatke, vidjeli su da bi trebao biti u samoizolaciji zbog COVID-19. 

Erlić je za DNEVNIK.hr
rekao da je izolaciju napustio jer se osjećao loše i uputio se na Hitnu pomoć kako bi ga liječnici pregledali.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene