Ukupno je 15. dan nakon nestanka 27-godišnjaka iz Splita. Istraga se i službeno proširila na tri nova grada, a za Matejem tragaju sve službe. U potragu se osobno uključio i ministar te ravnatelji policije i Žandarmerije.


Nakon dva tjedna od nestanka Splićanina Mateja Periša u Beogradu - istraga je proširena na još tri grada - Smederevo, Požarevac i Pančevo.

U potragu su uključeni i pripadnici Žandarmerije, Policijske brigade i policijskih uprava Pančevo, Smederevo i Požarevac. Pretražuje se obala Dunava, a radi se o području od 25 kilometara, navode Novosti.

Riječ je o potezu od naselja Orešac pa nizvodno do ušća Velike Morave u Dunav. To je područje od 25 kilometara, od Orešca na 1124. kilometru do ušća Morave na 1103. kilometru vodotoka.

Nenad Periš Matejev otac komentirao rekonstrukciju kretanja svojeg sina: "Policija je predstavila dijelove svojih saznanja vrlo stručno. Ono što očekujem je..."

Beograd: Mjesto kod rijeke Save na kojima je Matej Periš zadnje viđen - 2 VIDEO Ovo su mjesta na kojima je posljednji put viđen Matej Periš i mjesto na kojem je lociran signal njegova mobitela

Kako neslužbeno doznaje Kurir - Ministar unutarnjih poslova Aleksandar Vulin, zajedno s ravnateljem beogradske policije Veselinom Milićem i ravnateljem ronilaca Žandarmerije, na čamcu pretražuje rijeku Savu.

Sa njima je navodno i Nenad Periš.

Detalje o potrazi pogledajte OVDJE.

 

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI
Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju