Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ima i obožavatelje

Prva cijepljena Hrvatica popila kavu na otvorenom nakon više od četiri mjeseca: ''Posebno se veselim posjeti praunuka''

Aktualno Galerija Branka Aničić - prva cijepljena protiv koronavirusa - 3 Branka Aničić - prva cijepljena protiv koronavirusa - 3 Foto: DNEVNIK.hr Branka Aničić - prva cijepljena protiv koronavirusa - 2 Branka Aničić - prva cijepljena protiv koronavirusa - 2 Foto: DNEVNIK.hr Branka Aničić - prva cijepljena protiv koronavirusa - 1 Branka Aničić - prva cijepljena protiv koronavirusa - 1 Foto: DNEVNIK.hr +0 Branka Aničić i Valentina Baus Galerija 1/4 >>
Prva cijepljena Hrvatica nakon četiri mjeseca prvi put je na otvorenom popila kavu. Nakon cijepljenja priznaje - ponovno može uživati u čarima života.

Branka Aničić je prva primila cjepivo u Hrvatskoj. Danas živi punim plućima. Nuspojava kaže, nije bilo. ''To je nevjerojatna prednost i ja mislim da će to biti za mnoge vrlo važno'', istaknula je Aničić.

Zadnji put je popila kavu prije četiri i pol mjeseca. ''Veselim se što mogu izaći, veselim se i obitelji mojoj pogotovo praunucima koji će mi stići u subotu iz područja Zadra'', sretna je Aničić.

Pročitajte i ovo Krunoslav Capak - 1 Otkrio i detalje sastanka s AstraZenecom Capak o akciji poduzetnika: "Molim ih da se suzdrže od toga, u nekim zemljama je policijski sat od 6 popodne do 6 ujutro"

Kroz šalu, priznaje, ima i ponekog obožavatelja. Jedan gospodin ju je vidio u knjižnici. ''Zvao je mobitelom u dom za mene i ostavio svoj broj'', kaže Branka, ali ga ipak nije nazvala te dodala kako joj je sad malo žao. ''Vidjet ćemo se u čitaonici knjižnice'', zaključila je Aničić.

Više informacija možete pogledati u priloženom videu.


 


Dnevnik Nove TV gledajte svakog dana od 19:15, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene