Obavijesti Video Pretražite Navigacija
neće ograničiti broj, ali...

Maja Grba Bujević otkrila što se mijenja s proslavama vjenčanja: "Revidirat će se preporuke"

Maja Grba Bujević i Martina Bolšec Oblak - 1
Maja Grba Bujević i Martina Bolšec Oblak - 1 DNEVNIK.hr
Aktualno Galerija Maja Grba Bujević i Martina Bolšec Oblak - 1 Maja Grba Bujević i Martina Bolšec Oblak - 1 Foto: DNEVNIK.hr Maja Grba Bujević i Martina Bolšec Oblak - 2 Maja Grba Bujević i Martina Bolšec Oblak - 2 Foto: DNEVNIK.hr Maja Grba Bujević i Martina Bolšec Oblak - 3 Maja Grba Bujević i Martina Bolšec Oblak - 3 Foto: DNEVNIK.hr +0 Maja Grba Bujević i Martina Bolšec Oblak - 4 Galerija 1/4 >>
Obiteljske proslave, vjenčanja i diplome slaba su točka u borbi s koronavirusom. Hoće li se proslave zabranjivati pitala je reporterka Dnevnika Nove TV Martina Bolšec oblak članicu Nacionalnog stožera Maju Grba Bujević

Članica Nacionalnog stožera Maja Grba Bujević kazala je kako su danas na sastanku stožera puno razgovarali o okupljanjima.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Zadovoljna popuštanjem mjera Grba-Bujević objasnila kako će izgledati odlazak u bolnicu na pregled: ''Liste čekanja neće biti tako velike kako se čini'' Maja Grba-Bujević, ravnateljica Hrvatskog zavoda za hitnu medicinu Gošća Dnevnika Nove TV Maja Grba Bujević objasnila tko sve sada treba nositi maske: "Kontakt? To je ono što ćemo na duže vrijeme zaboraviti"

"Svadbe nećemo zabraniti. HZJZ će revidirati preporuke, to ne znači da ćemo ograničiti ljude brojem, nego ćemo ograničiti prostor kvadraturom tako da se može držati razmak od 1,5 metar. Označavat će se gosti imenima i prezimenima, i na neki način ćemo nadzirati provedbu tih mjera", kazala je Grba Bujević te dodala kako će kontrolirati tko je na tim proslavama jer će biti popis pa će se vidjeti tko su obitelji koje sjede zajedno, a tko je došao sam.

Dodaje kako neće udaljavati ljude s proslava te da računaju da su ljudi svjesni da se tako može proširiti zaraza.

Dnevnik Nove TV gledajte svakog dana od 19:15, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr


 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene