Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Na Plesu

Koronavirus doletio u zrakoplovstvo, Banožić potvrdio zarazu u zrakoplovnoj bazi na Plesu

Koronavirus uvukao se i u Hrvatsko ratno zrakoplovstvo. Ministar obrane Mario Banožić potvrdio je na naš upit da je zaraza prisutna u zrakoplovnoj bazi na Plesu.

Nije, međutim, iznosio konkretne podatke o kojim razmjerima se radi, koliko je pripadnika oružanih snaga zaraženo, odnosno, koliko ih se nalazi u samoizolaciji. Zaraza je odgodila i ovotjednu proslavu Dana hrvatskog ratnog zrakoplovstva.

Pročitajte i ovo Borbeni avion, ilustracija - 2 ''Na ponos Hrvatskoj'' Odluka o borbenim avionima početkom godine: ''Istina, trenutak je težak, ali vrijeme je da se nešto riješi"

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Turk izabran u Zagrebačkoj županiji Mario Banožić nakon prozivki izabran za novog predsjednika vukovarsko-srijemskog HDZ-a: "Stranka mora vratiti snagu na istoku gdje je gubila proteklih godina

''Ono je odgođeno za koji dan dok se epidemiološke mjere i pitanje broja zaraženih ne svede na jedan normalan okvir onda ćemo i obilježiti Dan hrvatskog ratnog zrakoplovstva'', rekao je ministar obrane Mario Banožić.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene