Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pozitivan na koronavirus

Stanje mu se pogoršalo: Umirovljeni gospićko-senjski biskup Mile Bogović primljen u riječki Respiratorni centar

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Monsinjoru dr. Bogoviću koronavirus je potvrđen u nedjelju 6. prosinca.

Biskupski ordinarijat u Gospiću obavijestio je da se zdravstveno stanje gospićko-senjskog biskupa u miru mons. dr. Mile Bogovića pogoršalo te je sinoć nakon 23 sata vozilom Zavoda za hitnu medicinu Ličko-senjske županije prevezen u KBC Rijeka u Respiratorni centar.

Pročitajte i ovo Ilustracija JN.1 Dobro proučite! Ovih osam simptoma povezuje se s novom varijantom koronavirusa Ilustracija Raste broj zaraženih U tjedan dana 42 osobe umrle od COVID-a: "Nove podvarijante vrlo su zarazne"

"Ovime pozivamo sve vjernike na molitvu za biskupa Milu kako bi se njegovo zdravstveno stanje popravilo. Također, još jednom pozivamo sve građane na odgovornost i poštovanje epidemioloških mjera u suzbijanju širenja koronavirusa. Zahvalni smo zdravstvenim djelatnicima Opće bolnice Gospić koji su uložili puno truda kako bi se biskup Bogović kvalitetno liječio od zaraze koronavirusa", priopćili su iz Biskupskog ordinarijata Gospić, iz kojeg su 6. prosinca izvijestili da je 82-godišnji Bogović dobio pozitivan nalaz na koronavirus.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene