Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Između složenih salveta u saborskom restoranu, u kojem se osim djelatnika s Markova trga i novinara hrane i saborski zastupnici, primjećen je oveći žohar. Ugodno smješten na mekanom između poslužavnika i pribora za jelo te hrane.


Čistoća u saborskom restoranu inače je besprijekorna, ali vijest o jeftinom saborskom ručku se proširila.

Vezani članci Motika, ilustracija Vlasnik restorana u Dalmaciji motikom napao Poljaka: "Pljunuo mi je u lice i tanjur. Bojao sam se za svoj život" Ilustracija Kakva pogreška! Odbili policajcima dati besplatne hamburgere, pa završili u zatvoru: ''Nije to prvi put''

Dezinsekcijske službe imat će dosta posla da iskorijene nametnike u Saboru.

Bivšeg ministra zdravstva i HDZ-ovog zastupnika Andriju Hebranga žohar u saborskom restoranu podsjetio je na studentske dane. 

Kazao nam je kako su '70-ih godina, kad je bio student i kada se hranio po studentskim restoranima, ako nije bilo žohara bili tužni. 

Naime, priča Hebrang, tada se govorilo 'ako hrana nije dobra za njih, onda nije ni za nas'. 

Ipak je naglasio kako je u 21. stoljeću nedopustivo da se tako nešto događa u Hrvatskom saboru. Treba, poručio je, provesti dezinsekciju, ali pritom paziti da se ne pretjera i ne otruje saborske zastupnike dodao je pola ozbiljno pola u šali.

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju