Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Roditelji u panici

Zmija otrovnica u pješčaniku trogirskog vrtića?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Roditelji djece koja pohađaju vrtić u Trogiru itekako su se prestravili kada su njihova djeca za vrijeme igre u pješčaniku pronašla zmiju. O svemu su obavijestili ured gradonačelnika Trogira.

'Dobili smo faks od roditelja čija djeca pohađaju vrtić te smo odmah intervenirali i uvidjeli o čemu se radi', rekla je Vedrana Zelalija, zamjenica gradonačelnika Trogira. Pojašnjava kako je osoblje vrtića odmah reagiralo čim su djeca u pješčaniku ugledala malu zmiju, a zaposlenik vrtića usmrtio je životinju.

Pročitajte i ovo Ilustracija Škola u Trogiru Uhićen otac učenice koji je upao u razred i šakom udario profesora: "Djeca su u šoku!" Trogir Pod zaštitom UNESCO-a Kamen u povijesnim ulicama zamijenili novim, građani bijesni: "Dragi turisti, dođite u Trogir, grad kojim vlada glupost i nepromišljenost"

Veterinar usmeno rekao da je riječ o riđovki

'Veterinar je pregledom zmije usmeno priopćio vrtiću da se radi o riđovki, no za to još nema službene potvrde. Osoblje vrtića djecu više ne vodi u dvorište na igru', dodala je zamjenica gradonačelnika Trogira i istakla kako je grad  pozvao tvrtku CIAN, koja se bavi deratizacijom i dezinfekcijom, da sanira područje pješčanika. 'Oni su postavili mamce sa sumporom i još će jednom obići područje oko dječjeg vrtića kako bi se uvjerili da više nema zmija', rekla je Vedrana Zelalija.

'Vrtić je sve poduzeo'

Kako je u blizini vrtića zapušteno zemljište, grad Trogir pozvao je građane koji u blizini stanuju da urede zarasli dio kako bi se otklonila mogućnost  razmnožavanja zmija. 'Naglašavam da je osoblje vrtića poduzelo sve mjere koje je trebalo poduzeti. Grad Trogir, neovisno o kakvoj da se zmiji radilo u pješčaniku vrtića, postupio je kao da je riječ o najopasnijoj zmiji koja postoji', dodala je zamjenica gradonačelnika Trogira. 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene