Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Zlatarski gradonačelnik koji si je usred gradskog bankrota povisio plaću, s 4330 na 7500 kuna, sada ipak odustaje od nauma.


Naime, premijerka Jadranka Kosor je gradu obećala milijun i pol kuna, ali nakon povišice razočarana je zaprijetila kako će Zlataru onda uskratiti novac. Gradonačelnik Miroslav Kopjar sada ne samo da se ostavlja povišice nego i plaće dok god se grad ne izvuče iz bankrota. Dogradonačelnik, pak svoju plaću ne da, ali će mu gradsko vijeće sada svejedno vjerojatno ukinuti ili barem smanjiti povišicu.

Vezani članci Ante Bagarić Svi se pitaju što je s tim bombama i eksplozivima? ''Društvo je sa emocionalne strane odavno krenulo u krivu ulicu, nismo spremni suočiti se s tim'' Eksplozija u Zlataru - 3 Na teretanu i kafić u Zlataru ispalio projektil iz zolje. Već satima traže napadača: "Policija pregledava nadzorne kamere"

>> Zlatar blokiran, a oni razmišljaju o povišicama

'Ja ću vrlo rado se odreći svoje plaće sada i ubuduće, dok god grad ne stane na svoje noge, odnosno dok god ne završi bankrot', ponudio je Kopjar. 'Ne možete vi sad mene tu prisilit na neke odluke, to je gradonačelnikova privatna stvar, neću primiti to ide odluka gradskog vijeća na kojem će biti promjena a koliko će to biti budete znali kad bude odlučeno na gradskom vijeću', rekao je dogradonačelnik Zlatara i Kopjarov kolega Dubravko Čubek.