Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Živi zid na Facebooku

ŽESTOKA REAKCIJA 'Crnoja je najobičniji prevarant, lopov i kriminalac'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Iz Živog zida poručili su da je sada svima jadno da je pravi premijer Tomislav Karamarko, dok su Orešković i ostali, poručuju, njegova potrčkala.

Mnogi su reagirali na ostavku ministra branitelja Mije Crnoje, a posebno žestoko to je na svom Facebooku učinio Živi zid.

Pročitajte i ovo Leo Varadkar Emotivan govor Irski premijer Varadkar neočekivano podnio ostavku: "Nemam ništa drugo zacrtano" Nadzorni odbor Centra za gospodarenje otpadom Kaštijun podnio ostavku Totalni kolaps sustava Masovna ostavka u Centru za gospodarenje otpadom: "Istrijani mogu očekivati smrad ako se situacija ne shvati ozbiljno"

'Ako vi kradete onda ste lopov, a ako HDZ-ovac krade, on je domoljub i branitelj, a optužbe protiv njega su najobičniji politički progon.

Treba reći jasno i glasno: Crnoja nije nikakav domoljub, a ovo nije nikakav politički progon. Crnoja je najobičniji prevarant, lopov i kriminalac, sramota za sve poštene branitelje i hrvatske građane. Crnoji je mjesto u zatvoru, a štetu koju je nanio proračunu mora nadoknaditi zajedno s kamatama.

Sada je svima jasno da je pravi premijer Hrvatske Karamarko, a Orešković i ostali su njegova potrčkala. Cijela vlada bi trebala podnijeti ostavku jer od kriminalaca su gori jedino oni koji ih podržavaju!', napisali su.
 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene