Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Gotovo pa izjednačeni

Živi zid 'puše za vrat' Mostu: 'Posvetit ćemo život tome da opravdamo to povjerenje'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Prema najnovijem istraživanju Crobarometra Dnevnika Nove TV Živi Zid se opasno probližio Mostu kojem već nekoliko mjjeseci zaredom popularnost pada. Razlika je sada samo 0,1 posto.

Nakon objave rezultata Crobarometra iz Živog zida su na svojoj Facebook stranici zahvalili svojim biračima na potpori a političkim protivnicima poslali poruku.

Pročitajte i ovo Andrej Plenković na samitu u Parizu - 3 Vojna pomoć Andrej Plenković iz Pariza: "Svoje jedinstveno ratno iskustvo želimo prenijeti Ukrajincima" Rezultati Crobarometra za lipanj (Dnevnik.hr) Crobarometar Hrvatska nakon europskih izbora: Došlo je do novog dijeljenja karata, HDZ u slobodnom padu, SDP dobio krila

'Živi zid iz mjeseca u mjesec nezaustavljivo raste. Tako smo prema CROBarometru koje provodi Ipsos, sa prošlomjesečnih 6.3% narasli na ovomjesečnih 6.8%.

Hvala vam svima na povjerenju, posvetiti ćemo život tome da opravdamo to povjerenje.

Još samo 0.1% da se Živi Zid opet vrati na mjesto treće snage u zemlji, gdje je uvijek i pripadao', napisali su na Facebooku.

Naime, Most je prema istraživanju za travanj završio na 6,9 posto, tj. sa skoro jedan postotni poen manje nego u ožujku, a Živi Zid je postojan sa 6,8 posto potpore.

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene