Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Prema najnovijem istraživanju Crobarometra Dnevnika Nove TV Živi Zid se opasno probližio Mostu kojem već nekoliko mjjeseci zaredom popularnost pada. Razlika je sada samo 0,1 posto.


Nakon objave rezultata Crobarometra iz Živog zida su na svojoj Facebook stranici zahvalili svojim biračima na potpori a političkim protivnicima poslali poruku.

Vezani članci Žakline Troskot - 2 Troskot o Vladinoj ideji: ''Ili mi dopusti da radim ili moram dobiti potporu. Ja ću biti kažnjena, a nisam sigurna ima li svako ministarstvo takvu procijepljenost'' Crobarometar za prosinac (Foto: Dnevnik.hr) - 1 S kakvom podrškom stranke završavaju godinu? HDZ najjači, Živi zid i SDP izjednačeni na drugom mjestu

'Živi zid iz mjeseca u mjesec nezaustavljivo raste. Tako smo prema CROBarometru koje provodi Ipsos, sa prošlomjesečnih 6.3% narasli na ovomjesečnih 6.8%.

Hvala vam svima na povjerenju, posvetiti ćemo život tome da opravdamo to povjerenje.

Još samo 0.1% da se Živi Zid opet vrati na mjesto treće snage u zemlji, gdje je uvijek i pripadao', napisali su na Facebooku.

Naime, Most je prema istraživanju za travanj završio na 6,9 posto, tj. sa skoro jedan postotni poen manje nego u ožujku, a Živi Zid je postojan sa 6,8 posto potpore.