Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Od Žinića ni glasa

Dumbović o Žiniću: "Ako nisi spreman primiti batine nemoj se baviti politikom"

Na rušenju prvih državnih objekata u Petrinji bili su svi osim sisačko-moslavačkog župana Ive Žinića. Iz njegova ureda na naš upit zašto se župan nije pojavio nisu odgovorili. Nakon afere s nekretninama sve se manje pojavljuje u javnosti.

Žinićeva obitelj osim državne kuće u Glini ima i druge nekretnine na Banovini, a koristila je i stan u Zagrebu u vlasništvu Ministarstva branitelja na koji godinama nema pravo. Evo što o svemu kažu petrinjski gradonačelnik i ministar branitelja.

Pročitajte i ovo Sanja Vištica i Tomo Medved - 1 Vjeruje u apsolutnu pobjedu Medved za Dnevnik Nove TV: "SDP je nikad slabiji, a kandidatura Milanovića je potez očajnika" Sabor - 4 Desnica nije zabrinuta Brojne reakcije na koaliciju ljevice i centra: "Vidjeli smo koji su im dometi"

"Ministarstvo hrvatskih branitelja nema represivni sustav koji provodi izbacivanje, dakle predmet je na sudu, dug je niz godina i očekujemo da će se na osnovu sudske presude riješiti i to pitanje", rekao je Tomo Medved, ministar hrvatskih branitelja.

"Svatko mora imati dio odgovornosti koju preuzima i kao osoba i kao čovjek koji je vojnik partije. Svi smo spremni i trebamo na kraju u politici dobiti batine, a ako nisi spreman primiti batine nemoj se baviti politikom", dodaje Darinko Dumbović, gradonačelnik Petrinje.

Dnevnik Nove TV gledajte svakog dana od 19:15, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene