Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Odlazak mladih

Željko Jovanović pozvao ministricu Divjak da ne pristaje na kompromise s konzervativnim udrugama

Željko Jovanović (Dnevnik.hr)
Željko Jovanović (Dnevnik.hr)
Aktualno Galerija +0 Željko Jovanović (Dnevnik.hr) Galerija 1/1 >>
Svakih deset minuta jedan stanovnik Hrvatske napušta Domovinu zbog krive politike HDZ-ove Vlade, ističe SDP-ov saborski zastupnik Željko Jovanović.

Kao glavni razlog odlaska, pogotovo mladih, SDP-ovac Željko Jovanović istaknuo je - nemogućnost zapošljavanja, rješenja stambenoga pitanja i obrazovanja. Govoreći o obrazovanju, pozvao je ministricu obrazovanja Blaženku Divjak da ne pristaje na kompromise s konzervativnim udrugama.

Pročitajte i ovo Prosvjed prosvjetara - 3 Borba za život ''Uredba o plaćama nije pravedna'', upozoravaju prosvjetari, ali odgovor Vlade neće im se svidjeti Slika nije dostupna INFLACIJA SUPERODLIKAŠA Bivša ministrica o prijemnim ispitima za škole: ''Problem je stvaran, ali opet se radi ono što je lakše, a ne pametno''

U klubu zastupnika SDP-a imat će partnere pri izradi obrazovne reforme ako ne pristane na kompromise s konzervativcima - u protivnom imat će žestoke kritičare, naglasio je.

''Pozivamo ih da poslušaju naš današnji apel i da u prijedlogu izmjena zakona o obrazovanju koji će biti upućen u saborsku proceduru, nadamo se što prije, ne bude loših kompromisa sa nazadnjačkim, katotalibanskim, konzervatvnim, marginalnim skupinama hrvatskog društva jer to ozbiljno ugrožava i budućnost obrazovanja i cijelu Hrvatsku'', kazao je Željko Jovanović.


 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene