Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Realna očekivanja

Zdravko Marić: Nemoguće je očekivati da će svi podržati reforme

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ministar financija Zdravko Marić u srijedu je, na najave dijela stranaka vladajuće koalicije da neće podržati Vladin program reformi, kazao kako je riječ o reformama u kojima je puno zainteresiranih strana te kako je stoga nemoguće očekivati da će ih svi podržati.

"Sigurno da će biti još vremena za dodatnu komunikaciju kada krene operacionalizacija svih tih mjera koje ćemo sutra predstaviti, kako unutar vladajuće koalicije tako i s javnošću. O tome vodimo računa, a u konačnici morate i očekivati da, s obzirom na to da se radi o određenim najavama promjena u područjima u kojima uvijek ima jako puno zainteresiranih strana, nitko ne očekuje da će svi biti za i suglasni s tim", rekao je Marić novinarima u Saboru.

Pročitajte i ovo Andrej Plenković, Predsjednik Vlade Republike Hrvatske Govorio i o obnovi Plenković poslao poruku BiH pa poručio: "Naša flota jedna je od najvažnijih na Mediteranu" Preminuo Ivo Jelić Ivo Jelić Preminuo bivši saborski zastupnik i prvi predsjednik HDZ-a u Dubrovniku

Kazao je kako program konvergencije koji će Vlada sutra predstaviti govori o paketu reformi koje Vlada namjerava provesti u ovoj i idućim godinama, a kao prioritete je ponovno istaknuo gospodarski rast i zapošljavanje te stabilizaciju i smanjivanje udjela javnog duga u BDP-u.

"Ovaj plan i program reformi koji ćemo sutra predstaviti, a i sve skupa što imamo unutar ekonomske politike Vlade, upravo je na tom tragu", rekao je Marić. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene