Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Sam došao dati izjavu u USKOK

EKSKLUZIVNO Zdravko Mamić u USKOK-u: 'Nisam naručio ubojstvo Dinka Cvitana'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zdravko Mamić došao je u USKOK dati izjavu da ne stoji iza prijetnji glavnom državnom odvjetniku Dinku Cvitanu.

Zdravko Mamić došao je danas prijepodne u USKOK kako bi dao izjavu da ne stoji iza prijetnji glavnom državnom odvjetniku Dinku Cvitanu, ekskluzivno doznaje Dnevnik.hr koji jedini ima i snimke njegova dolaska u USKOK i koji je s njime razgovarao.

Pročitajte i ovo Suđenje Mamićima - 1 Pitanje isplate novca Šok na suđenju Mamićima, Balaban promijenio iskaz: "Vjerojatno sam nešto pomiješao" Ilustracija Otkrivao službene tajne Policajac iz istraga otkrivao gdje dileri drže drogu pa ju s dvojicom suradnika krao i prodavao

'Nemam veze s tim slučajem. Prepoznao sam se u medijskim navodima i došao sam reći da nemam veze s time', izjavio je Mamić za Dnevnik.hr.

Evo njegov izjave u cjelosti:

'Već nekoliko dana vrti se po medijima o ugrozi glavnog državnog odvjetnika i atentatu na njega i njegovu obitelj. Nigdje nisam imenovan, ali dolazilo me je stotine ljudi i jučer na utakmici pitati što se to dešava jer su zaključili da se aludira na mene što sam prepoznao i ja. Shvatio sam da se aludira na mene i što sam drugo mogao nego zatražiti prijem kod glavnog državnog odvjetnika i razjasniti stvari - da se ne osjeća ugrožen od mene, da sam ja tu glavom i bradom i da ću zatražiti poligrafsko testiranje.

Produžio sam u prostorije USKOK-a gdje sam inzistirao da me netko primi i gdje sam dao izjavu da sam jako zabrinut jer ako je ugrožen glavni državni odvjetnik onda bi se cijeli državni aparat trebao dignuti na noge, a ne putem medija plasirati takve umobolne konstrukcije. Vidjet ću što će se sad desiti.'

Zdravko Mamić najavio je da će u 13 sati održati konferenciju za medije u hotelu Sheraton.

Kako je izvijestio Dnevnik Nove TV, zbog primljenih prijetnji, glavnom državnom odvjetniku Dinku Cvitanu, kao i članovi njegove uže obitelji, policija je pojačala zaštitu. Odnedavno se tako voze u blindiranom automobilu koji je pod danonoćnim nadzorom.

Uskoro opširnije....

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene