Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Danonoćan nadzor

Dinko Cvitan i njegova obitelj zbog prijetnji dobili policijsku zaštitu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Glavnom državnom odvjetniku Dinku Cvitanu, ali i članovima njegove uže obitelji, policija je pojačala zaštitu. Potvrdio nam je to i sam Cvitan.

No nije želio govoriti o razlozima zbog kojih ga odnedavno voze u blindiranom automobilu i pod danonoćnim je nadzorom.

Pročitajte i ovo Nove prijetnje Plenkoviću premijeru prijete preko frizera Plenković o novim prijetnjama: "Ma ništa to, pa to se non-stop događa" Davor Božinović, potpredsjednik Vlade (HDZ) tko to prijeti premijeru? Detalji prijetećeg pisma upućenog Plenkoviću: Potpisano je s "Hrvatski branitelji, ZDS", sve je komentirao Božinović

Sigurnosna procjena, doznajemo, pokazala je da je zbog prijetnji u opasnosti. Cvitan, prema zakonu, zbog funkcije koju obnaša, pripada štićenim osobama druge kategorije. I u DORH-u, ali i MUP-u, bez komentara.

"Naravno da uvijek postoji zabrinutost zbog prijetnji, ne samo glavnom državnom odvjetniku, ali možemo samo poručiti da će svi oni koji su meta počinitelja kaznenih djela biti uvijek pod posebnom zaštitom i šaljemo poruku svim kriminalcima da ne pokušavaju utjecati na bilo koga iz pravosudnog sustava", istaknuo je tehnički ministar pravosuđa Ante Šprlje.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene