Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Stradali studenti

FOTO Zbog snijega se urušio krov: Troje mrtvih, 50 nestalih

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Tri su osobe proglašene mrtvima, a za 50 ih se još traga nakon što se zbog težine snijega urušio strop koncertne dvorane u Južnoj Koreji.

Troje studenata je poginulo u Gyeongju, na jugu Južne Koreje i 50 je blokirano pod ruševinama nakon što se u ponedjeljak srušio strop koncertne dvorane pod teretom snijega, objavila je južnokorejska agencija Yonhap.

Pročitajte i ovo Urušen dio autoceste Velika tragedija VIDEO Čuli su glasnu buku i onda se otvorila rupa: Urušila se autocesta na jugu Kine, 36 ljudi poginulo Slika nije dostupna NA TEREN IZAŠLI I VATROGASCI U centru Zagreba urušio se dio fasade zgrade: "Prijetilo je da padne pa smo skinuli"

Vatrogasci su naveli da je nekoliko desetaka studenata blokirano ispod ruševina. Oni nisu potvrdili broj poginulih koji je iznijela agencija.

VIDEO Sve snimljeno: Velik požar urušio zid koji je pao na vatrogasce i ubio ih

Rušenje je izazvano gomilanjem snijega na krovu zgrade u turističkom kompleksu gdje je bio organiziran prihvat studenata prve godine, dodali su.

Agencija Yonhap navodi troje poginulih, dok tv kanal YTN pozivajući se na policijske informacije, spominje dvoje poginulih. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene