Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Roditelji, provjerite

Utorak je malo drukčiji dan za neke školarce: Zbog izbora Ministarstvo poslalo upute ravnateljima škola

Zbog izbora, koji se održavaju u srijedu, a veliki broj biračkih mjesta nalazi u osnovnim i srednjim školama, škole će i u utorak raditi drukčije.

Ministarstvo znanosti i obrazovanja poslalo je dopis svim osnovnim i srednjim školama vezano za organizaciju nastave u utorak 16. travnja.

Njihovo priopćenje prenosimo u cijelosti:

"Poštovane ravnateljice/ravnatelji,

sukladno Zakonu o izborima zastupnika u Hrvatski sabor, dan provedbe izbora zastupnika u Hrvatski sabor neradni je dan. Izbor zastupnika u Hrvatski sabor održat će se 17. travnja 2024.

Pročitajte i ovo Dijete s knjigom Festival knjiga "Pazi, knjiga!": Rastući trend ulaska u svijet čarolije razveselio i djecu i autore

S obzirom na to da se i na ovim izborima veliki broj biračkih mjesta nalazi u osnovnim i srednjim školama, koja se u pravilu uređuju na dan koji prethodi izbornom danu, molimo vas da u školama u kojima će se nalaziti biračka mjesta, organizacijsku odgojno-obrazovnog rada na dan 16. travnja organizirate na način da poslijepodnevna smjena traje najduže do 18:30.

Pročitajte i ovo ZET-ovi autobusi Neke linije se mijenjaju Zbog svjetskog prvenstva u reliju opet kaos u prometu: Stigla važna obavijest ZET-a

Pročitajte i ovo Ilustracija Sadrži mikrotoksine Iz trgovina se povlači brašno: "Vratite ga u najbližu poslovnicu"

Vjerujemo da ćete kao i dosad nastavu organizirati tako da se u značajnijoj mjeri ne poremeti obrazovni proces, a biračkim odborima koji su imenovani za provedbu glasanja na biračkim mjestima u osnovnim i srednjim školama u značajnijoj mjeri olakšati uređenje biračkih mjesta za izborni dan."

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene