Obavijesti Video Pretražite Navigacija
kilometarske kolone

FOTO/VIDEO Torcidaši maskirani kacigama izašli na A1: Policija objavila detalje kaosa, pogledajte što su pronašli

Navijači Hajduka zaustavili su promet na autocesti A1 kod odmorišta Jadova u nedjelju popodne u smjeru Zagreba. Iz vozila su izašli maskirani kacigama i odjećom. Policija je spriječila incident. Zbog svega su putnici dugo stajali u kilometarskim kolonama.

U popodnevnim satima u nedjelju došlo je do zastoja na autocesti A1 i stvarale su se kilometarske kolone zbog incidenta s navijačima Hajduka koji su se zaustavili na autocesi i maskirani izašli iz vozila. Policija je spriječila sukob navijača, no problemi u prometu potrajali su i nakon toga. Iako je HAK oko 16 sati objavio da je taj dio autoceste ponovno pušten u promet, čitatelji su nam i oko 17 sati javili kako i dalje stoje na mjestu i ne miču se. 

"Ni makac prema naprijed"

Pročitajte i ovo Gužva na zagrebačkoj obilaznici - 1 ogromna gužva FOTO Kilometarska kolona na zagrebačkoj obilaznici: "Ovo je užas, stojimo. Od Prečkog mi je trebalo čak 50 minuta" Ilustracija ponedjeljak je nova subota Ogromne gužve na cestama: Kilometarske kolone u smjeru mora, pogledajte gdje je najgore

"Kilometarska je kolona. Ne idemo ni makac prema naprijed. Ljudi izlaze iz automobila s malom djecom", kazala nam je čitateljica.

Nazvali smo PU ličko-senjsku koja kaže kako se stvorila velika kolona i sad treba vremena da promet ponovno krene.

"Ide sporo, prema sjeveru se gotovo uopće ne kreće kolona. Policija je na terenu i rješava situaciju da što prije krene promet", kazali su.

Hrvatski autoklub ranije u nedjelju je objavio kako je između čvorova Gospić i Gornja Ploča kod odmorišta Jadova u smjeru Zagreba bio zaustavljen promet zbog incidenta s navijačima, a kolona je bila devet kilometara.

Policija pronašla palice uz cestu

Kako doznajemo iz PU ličko-senjske nije došlo do sukoba između navijača koji su sada pod nadzorom policije.

MUP je na Twitteru objavio fotografije s autoceste i informaciju kako su promet zaustavili navijači Hajduka koji putuju prema Zagrebu i Osijeku, a koji su maskirani kacigama i odjećom izašli iz svojih vozila. Dodaju kako je mogući povod sukob s navijačima Dinama koji putuju za Šibenik.

Policija je objavila i kako su uz cestu pronašli palice, ali ističu kako je spriječen sukob navijača bez postupanja policije te bez uporabe sredstava prisile

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene