Obavijesti Video Pretražite Navigacija
ponedjeljak je nova subota

Ogromne gužve na cestama: Kilometarske kolone u smjeru mora, pogledajte gdje je najgore

Mnogi su ovog ponedjeljka odlučili krenuti u smjeru mora, zbog čega se stvaraju velike gužve pa i kilometarske kolone. Osim toga, ujutro su kolnici mjestimice bili mokri i skliski, a HAK upozorava vozače da budu oprezni.

Zbog veće gustoće prometa povremena su usporavanja na autocestama A2 Zagreb-Macelj i A4 Goričan-Zagreb u smjeru Zagreba, A3 Bregana-Lipovac, A6 Rijeka-Zagreb i A7 Rupa-Rijeka-Žuta Lokva u oba smjera, Krčkom mostu, na većini cesta u priobalju te u trajektnim lukama i pristaništima prema sjeverno i srednje dalmatinskim otocima.

Povećana je gustoća prometa u smjeru mora, osobito na autocesti A1 Zagreb - Ploče - Karamatići.

Pojačan je ulazak vozila u Lučkom, na dionici između Zagreba i Bosiljeva II vozi se u isprekidanoj koloni, uz povremena usporavanja, izvijestio je Hrvatski autoklub (HAK).

Na zagrebačkoj obilaznici (A3) u smjeru naplate Lučko iz smjera čvora Zagreb zapad kolona je duga oko 2 kilometra, a iz smjera čvora Buzin oko 2 kilometra.

Ilustracija Gužve na autocesti (Foto: ScreenShot/HAK)

Između čvorova Buzin i Lučko u smjeru Bregane te između čvorova Zagreb zapad i Lučko u smjeru Lipovca vozi se u kolonama u pokretu, uz povremene zastoje.

Prometna nesreća dogodila se na autocesti A3 između 176+000 km i 178+000 km u smjeru Bregane. Vozi se uz ograničenje brzine 80 km/h.

Pročitajte i ovo Cessna, ilustracija Dvoje ozlijeđenih Nesreća u Zračnoj luci Sinj! Avion izletio s piste, udario u stablo: Pilot i kopilot izvan životne opasnosti

Zbog veće gustoće prometa usporeno se vozi na staroj karlovačkoj cesti kod Jastrebarskog u smjeru Karlovca.


 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene