Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Traži pomoć Hrvatske

Odvjetnici splitskog kapetana u turskom zatvoru stigao mail tužiteljstva: Zbog droge ga se tereti po zapovjednoj odgovornosti

Splitski kapetan Marko Bekavac zatvoren u Turskoj zbog sumnje da je u brodu kompanije prevozio drogu obratio se i pismom javnosti kako bi iznio svoju stranu priče.

Marko Bekavac, splitski kapetan koji je zatvoren u Turskoj zbog sumnje da je u brodu kompanije prevozio drogu, javnosti se obratio pismom i iznio svoju stranu priče. Sumnja da je droga ubačena u tankove broda noću dok je spavao.

Pročitajte i ovo Majka Jean-Michel Nicoliera - 3 Francuz ubijen na Ovčari Majka Jean-Michela Nicoliera zaplakala kad su stigli Rafalei: "Bio bi ponosan, Hrvatska je njegova zemlja"

Odvjetnica iz Splita primila je e-mail turskog tužiteljstva koje Bekavca tereti po zapovjednoj odgovornosti, a splitski pomorac moli hrvatsku državu za pomoć.

"Dogodilo se da je netko zanemario dužnost. Nisu obavljali svoj posao, nisu čuvali stražu. Onda se droga ubacila u taj tank preko noći i on ne može za to biti odgovoran niti ne može obavljati posao posade", rekao je Jozo Bekavac, brat kapetana Marka Bekavca, reporterki Dnevnika Nove TV Sofiji Preljvukić.

Dnevnik Nove TV pratite svaki dan od 19 sati, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene