Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Moguće i tijekom utakmice

ZET objavio važno upozorenje: Brojne promjene u voznom redu, provjerite kojim putem kroz grad

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zbog svečanog dočeka hrvatske nogometne reprezentacije koji će se održati u nedjelju na središnjem zagrebačkom Trgu bana Jelačića, od 14 sati pa do završetka koncerta, tramvajske linije 2, 6, 11, 12, 13, 14 i 17 će prometovati obilazno preko Glavnog kolodvora, priopćio je ZET.

Na trasi od Zračne luke do centra grada ne očekuju se značajnije izmjene ili zastoji u tramvajskom i autobusnom prometu, no u slučaju promjene trase ili načina transfera, stručne službe ZET-a će promptno preusmjeravati promet, priopćeno je u petak.

U nedjelju oko 17,30 sati, moguće je skraćivanje autobusne linije 118 (Trg Mažuranića - Voltino) te će prometovati na relaciji Voltino - Magazinska/Božidara Adžije, kažu iz ZET-a.

Pročitajte i ovo Doček Vatrenih: Ilustracija - 3 Proslava u nedjelju Doček Vatrenih: Tko će sve nastupiti na glavnome zagrebačkom trgu? Dnevnik Nove TV doznaje detalje

Također, zbog svečanog dočeka Hrvatske nogometne reprezentacije koji će biti na Trgu bana Jelačića, u nedjelju neće voziti "Veseli božićni tramvaj".

Utakmica u subotu na velikom ekranu na Trgu

U subotu od 16 sati na rasporedu je nogometna utakmica Hrvatska - Maroko, za brončanu medalju na Svjetskom prvenstvu, a koja će se u izravnom prijenosu moći gledati na velikom ekranu postavljenom na Jelačićevu trgu.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna IZ MINUTE U MINUTU VELIKA FOTOGALERIJA Glave gore, Vatreni: U Zagrebu nakon poraza tuga, ali i ponos, baklje i vatromet

U slučaju većeg broja gledatelja, a ovisno o sigurnosnoj procjeni policije, u ZET-u su rekli kako je moguće za vrijeme trajanja utakmice, preusmjeravanje tramvajskih linija 2, 6, 11, 12, 13, 14 i 17 s Trga bana Jelačića na Glavni kolodvor.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene