Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Sjednica Sabora

Saborski zastupnici o radu HAKOM-a

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Primjetan je porast ulaganja u razvoj tržišta elektroničkih komunikacija za nešto više od 7 posto, stoji u izvješću HAKOM-a o kojem danas raspravljaju zastupnici.

Hrvatski sabor u petak bi trebao razmotriti prijedloge potvrđivanja nekoliko međunarodnih ugovora te izvješće o radu Agencije za poštu i telekomunikacije (HAKOM) u 2013.

U izvješću se ističe da je značajna regionalna neravnomjernost u broju i gustoći priključaka širokopojasnog pristupa internetu u nepokretnoj komunikacijskoj mreži donekle ublažena ulaganjima u ruralna područja i otoke kroz HAKOM-ov program potpora.

Pročitajte i ovo Sabornica - 1 Krenula je kampanja Ovo je jedini političar koji već sada zna da ima mjesto u Saboru Zoran Milanović Pitanje budućnosti RH Zoran Milanović otkriva ''vojnu tajnu'': Na ovo se čeka već neko vrijeme

Oporba: Milanovićeva poruka Srbiji dobra, ali kontradiktorna drugim odlukama

Primjetan je porast ulaganja u razvoj tržišta elektroničkih komunikacija za nešto više od 7 posto u odnosu na prethodnu godinu, od čega se oko 72 posto odnosi na ulaganje u telekomunikacijsku infrastrukturu i opremu.

 DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene