Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Primjetan je porast ulaganja u razvoj tržišta elektroničkih komunikacija za nešto više od 7 posto, stoji u izvješću HAKOM-a o kojem danas raspravljaju zastupnici.


Hrvatski sabor u petak bi trebao razmotriti prijedloge potvrđivanja nekoliko međunarodnih ugovora te izvješće o radu Agencije za poštu i telekomunikacije (HAKOM) u 2013.

U izvješću se ističe da je značajna regionalna neravnomjernost u broju i gustoći priključaka širokopojasnog pristupa internetu u nepokretnoj komunikacijskoj mreži donekle ublažena ulaganjima u ruralna područja i otoke kroz HAKOM-ov program potpora.

Vezani članci Sabornica Za nedolazak u Sabor 150kn: Ostaje naknada za odvojeni život Nino Raspudić Paljba po Vladi: "Ćorić se umorio više od Jasmina Stavrosa i Vojka V, pa su ga poslali u HNB na odmor"

Oporba: Milanovićeva poruka Srbiji dobra, ali kontradiktorna drugim odlukama

Primjetan je porast ulaganja u razvoj tržišta elektroničkih komunikacija za nešto više od 7 posto u odnosu na prethodnu godinu, od čega se oko 72 posto odnosi na ulaganje u telekomunikacijsku infrastrukturu i opremu.

 DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju