Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Sve više turista

Zašto na odmor ne biste otišli u Imotski?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dalmacija je za vrijeme ljeta puna gostiju koji dolaze na more, no rijetki znaju da i Dalmatinska zagora nudi puno toga za ljetni odmor. Jedno od mjesta koje dobiva sve više pozornosti od strane turista je Imotski.

Dva prelijepa krška fenomena Crveno i Modro jezero, mamac su koji privlači turiste u Imotski. 'Čitali smo o ovim jezerima i htjeli smo vidjeti kako izgledaju, stoga smo s obale došli ovdje i iznenadilo nas je kako to predivno izgleda', ispričali su oduševljeno turisti.

Pročitajte i ovo Provjereno: Naplata ulaznica - 4 PROVJERENO Turistički dragulji, a održavanje na nuli: "To su sve priče tipično hrvatske politike. Vašeg bika će ubiti da bi pojeli kotlet, a ono ostalo bace" Slika nije dostupna Prva utakmica odigrana 1943. Tri godine čekali na novi okršaj: Na dnu Modrog jezera nogomet zaigrali Vukodlaci i Vilenjaci

>> Imoćani: Naš je stadion ljepši od Kantride!

Modro jezero mami mnoge da se spuste, uživaju u šetnji, istražuju špilje. Svi koji dođu u Imotski umjesto u moru, mogu se kupati u Modrom jezeru. Voda malo je hladnija, ali na ove ljetne temperature ugodno je osvježenje.

I Modro i Crveno jezero, zaštićeni su spomenici prirode i, kako kažu ovi gosti, svakako zaslužuju da se pokoji dan na moru zamijeni za pogled na njih.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene