Obavijesti Video Pretražite Navigacija
A STUDIRALA TURIZAM

"Zar te tata nije naučio pristojnosti?": Kći mađarskog premijera prljavu pelenu ostavila uz hrvatsku autocestu

Ráhel Orbán, kći mađarskog premijera Viktora Orbána, bacila pelenu na travu uz cestu (Foto: Eszter/nyugatifeny.hu)
Ráhel Orbán, kći mađarskog premijera Viktora Orbána, bacila pelenu na travu uz cestu (Foto: Eszter/nyugatifeny.hu) Foto: Eszter/nyugatifeny.hu
Mađarski turisti vraćali su se s odmora na hrvatskoj obali kada su vidjeli kako kći mađarskog premijera Viktora Orbána na cesti presvlači pelenu te kako ju potom, umjesto u nekoliko metara udaljenu kantu, baca na travu uz cestu.

Mađarski turist opisao je mađarskom portalu nyugatifeny.hu događaj kojem je svjedočio prilikom povratka s odmora u Hrvatskoj.

Pročitajte i ovo Viktor Orban i Donald Trump Presudni konzervativci Orban se sastaje s Trumpom: "Nadam se da će se vratiti predsjednik koji će postići mir u Ukrajini" Mađarski predsjednik Viktor Orban nakon dvije godine Preokret Viktora Orbana, parlament odobrio pristupanje Švedske NATO-u: "Ovo je povijesni dan"

Po povratku s mora, tik do njih parkirao se automobil iz kojeg je, kako je opisao turist, izašao "kraljevski par": Ráhel, kći mađarskog premijera Viktora Orbána, i njezin suprug.

Trudna Ráhel, kako kaže turist, presvlačila je pelenu svom prvom djetetu te je po završetku, umjesto da odšeta do nekoliko metara udaljene kante za smeće, pelenu bacila uz cestu.

Turist je potom, kako tvrdi, uzviknuo: "Zar te tata nije naučio pristojnosti?" Ráhel se okrenula i uputila prema automobilu, a njezin je suprug "otrčao kao zec".

"Mene su učili da se, kada dođem u neku zemlju, ponašam pristojno i kulturno i budem dobar gost, a ne da bacam pelene. Očito ju na studiju turizma u Švicarskoj nitko nije ničemu naučio", zaključio je turist.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene