Ráhel Orbán, kći mađarskog premijera Viktora Orbána, bacila pelenu na travu uz cestu (Foto: Eszter/nyugatifeny.hu)
Ráhel Orbán, kći mađarskog premijera Viktora Orbána, bacila pelenu na travu uz cestu (Foto: Eszter/nyugatifeny.hu) Foto: Eszter/nyugatifeny.hu

Mađarski turisti vraćali su se s odmora na hrvatskoj obali kada su vidjeli kako kći mađarskog premijera Viktora Orbána na cesti presvlači pelenu te kako ju potom, umjesto u nekoliko metara udaljenu kantu, baca na travu uz cestu.


Mađarski turist opisao je mađarskom portalu nyugatifeny.hu događaj kojem je svjedočio prilikom povratka s odmora u Hrvatskoj.

Vezani članci Orban odustao od dolaska u Muenchen na utakmicu Orban ipak neće otići na utakmicu u München: ''To nije odluka koja leži u rukama države'' Koronavirus na ulicama Budimpešte Premijer susjedne nam zemlje predviđa ljeto bez ograničenja: "Još milijun cijepljenih i ublažavamo mjere"

Po povratku s mora, tik do njih parkirao se automobil iz kojeg je, kako je opisao turist, izašao "kraljevski par": Ráhel, kći mađarskog premijera Viktora Orbána, i njezin suprug.

Trudna Ráhel, kako kaže turist, presvlačila je pelenu svom prvom djetetu te je po završetku, umjesto da odšeta do nekoliko metara udaljene kante za smeće, pelenu bacila uz cestu.

Turist je potom, kako tvrdi, uzviknuo: "Zar te tata nije naučio pristojnosti?" Ráhel se okrenula i uputila prema automobilu, a njezin je suprug "otrčao kao zec".

"Mene su učili da se, kada dođem u neku zemlju, ponašam pristojno i kulturno i budem dobar gost, a ne da bacam pelene. Očito ju na studiju turizma u Švicarskoj nitko nije ničemu naučio", zaključio je turist.