Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Nakon Žderića propala je i kladionica Mediabet. Radnici kojima su gazde dužne 4 plaće zauzeli su zgradu Uprave i traže svoj novac. Situacija se dodatno usijala kada su se pojavili predstavnici talijanskih vlasnika.


Gazde su Talijani. Njihova Uprava tvrdi da plaće stižu kada porezni Ured odblokira garanciju za koncesiju. 'Plaće nisu isplaćene jer mi jednostavno nismo dobro radili i zadnjih 5 mjeseci nismo zaradili ni lipe', tvrdi predsjednica Uprave Mediabeta Valerija Salkić.

Vezani članci Sjednica Sabora Burno u Saboru zbog izmjena Zakona o braniteljima: "Udaljava ih se od društva i realnog života" Albina Albina je i dalje favorit na kladionicama, ali čini se da je dobila ozbiljnu konkurenciju, što vi kažete na ovu pjesmu?

Radnici su očajni. Digli su kredite, nemaju za rate, banke su neumoljive. Poručuju da neće odustati, iz Uprave ne idu dok ne dobiju svoje novce. 'Rekli su mi da nema novaca, da uzmem kompjuter i plazmu. Što ću ja jesti kompjuter, a plazmu ću dati banci za kredit', dodala je bijesna radnica

Između poslodavaca i djelatnike pale su teške riječi. Više pogledajte u video prilogu