Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

'Jasmina se živa i zdrava vratila kući', rekla je jutros u telefonskom razgovoru za Dnevnik.hr njezina sestra.


Obiteljska drama iz Zaprešića srećom je sretno završila. "Da Vas sve skupa obavjestim da nemoram pojedinačno, Jasmina se VRATILA ŽIVA ZDRAVA. Hvala Vam svima na pomoći. Još jedanput hvala svima ...nadam se da nikome se neće ovakva situacija desit, jer bez obzira dal postoji opravdanje il ne za ovaka "šašavi" postupak, vjerujte nije lako. POZDRAV", napisala je Jasminina sestra Suzana.

Vezani članci Zaprešić - 1 Bitka za Zaprešić - HDZ-ov gradonačelnik najavljuje nove projekte, a SDP-ov kandidat poručuje: "Niste ispunili ni stare" Hrvatski kišobran - 7 Nastao je nakon ekonomske krize 2008.godine, a preživio je i pandemiju - u Zaprešiću razvili svjetski poznat proizvod: "Od nas kupuje i njemački parlament"

Suzana nam je jutros rekla da ne zna što se točno dogodilo, ali da je najvažnije da je Jasmina dobro i da se živa i zdrava vratila kući.

Nestala u subotu navečer

Naime, Jasminin je nestanak prijavljen preko vikenda policiji, a u potrazi su pomogli i mediji. 'Nisam nikad mislila da ce mi Fejs za ovo trebati, ali eto... Podijelite dalje, možda ju tako brže nađemo', bio je apel sestre nestale Jasmine Krčelić iz Zaprešića.

Jasminin mobitel je zadnji put lociran oko Dubravice kraj Zaprešića u subotu oko 23 sata.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook