Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Branko Bačić poručio

'Žalosno je da kandidati za predsjednika HDZ-a lažu za popularnost'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Glavni tajnik HDZ-a Branko Bačić odbacio je na konferenciji za novinare sve napise u novinama o HDZ-u.

Na upit novinara može li demantirati tvrdnju da ga je Jadranka Kosor izdala u USKOK-u, Bačić je odgovorio kako nije točno da ga se tereti u slučaju Fimi Media. Naglasio je kako je HDZ optužena stranka, kako je sve lako provjerljivo i kako su njegov iskaz i iskaz Jadranke Kosor identični.

Pročitajte i ovo Gordan Jandroković Za Dnevnik Nove TV Jandroković o uvjetima DP-a: "Tražit ćemo kreativna rješenja. Raskol u Mostu? Nisam iznenađen, puno je tu ega u malo prostora" Ivan Penava POSTIZBORNA KOMBINATORIKA Nervozni Penava napao novinarku: "Iz vas izbija neka huja." Izbjegao odgovor na ključno pitanje

Glavni tajnik stranke rekao je kako je žalosno što kandidati za predsjednika stranke lažu da bi stekli popularnost.

Branko Bačić odlučno je odbacio navode da je Vitomir Grozaj dobio otkaz. Objasnio je kako je Grozaju, bivšem branitelju u mirovini, istekao ugovor i kako su tada na njegovo mjesto željeli postaviti nekoga na neodređeno djelo.

Bačić je demantirao i činjenicu da je Ivan Špoljarić dobio otkaz zbog Ivana Domagoja Miloševića. Objasnio je da se to dogodilo  zato što je HDZ angažirao puno ljudi u kampanji, a kako je kampanja prošla nema više potrebe za toliko posla.

 

 

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene