Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Međunarodna izložba

Zagrebački velesajam: Više od 4.000 pasa na jednom mjestu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zagrebački velesajam u petak će ugostiti preko 4.000 pasa iz cijelog svijeta povodom trodnevne specijalne i međunarodne izložbe pasa u organizaciji Hrvatskog kinološkog saveza.

Ove godine prijavilo se preko 4.000 izlagača iz 33 zemlje, od kojih su posebno interesantni oni najudaljeniji koji dolaze iz SAD-a, Izraela i Tajlanda. Na ovogodišnjim izložbama, već tradicionalno posjetiteljima će se predstaviti i 60-tak izlagača iz Rusije koji prema Zagrebu putuju i do 48 sati, najavljuju iz Hrvatskog kinološkog saveza.

Pročitajte i ovo Ilustracija Užas u Crikvenici Zabranjen rad skloništu za životinje: Držali pse bez uvjeta i zarađivali, inspekcija nije reagirala godinama Lovro Govorčin, Nevena Zubčić Festival tolerancije Nakratko su postali modeli: ''Jako je važno da se u prvi plan ne stavlja naš invaliditet nego mi kao osobe''

>> Napravili reklamu koju čuju isključivo psi!

Pse će ocjenjivati 25 međunarodnih sudaca među kojima je i predsjednik Američkog kinološkog saveza Ron Menaker koji će u nedjeljnom finalu odabrati najljepšeg psa zagrebačkih izložbi. Publiku će zabavljati psi koji se natječu u psećoj sportskoj disciplini 'agility', nakon čega će psi školovani za razne namjene za pomoć čovjeku prikazati pokazne vježbe.

Sudjelovat će i članovi Hrvatske udruge za školovanje pasa vodiča slabovidnih osoba i mobilitet, psi školovani u MUP-u RH i MORH-u. Osim izložbi pasa koje će se održati u paviljonima 9, 10, 10 a, i 11, održat će se i međunarodne izložbe mačaka u subotu i nedjelju, u paviljonu 11 d, a sve posjetitelje očekuje bogat prigodni program. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene