Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić potvrdio je incident koji se prema pisanju Nacionala dogodio 11. svibnja u podsljemenskoj zoni.

Galerija


Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić podnio je kaznenu prijavu protiv Emila Tedeschija, sina istoimenog poduzetnika i predsjednika uprave Atlantic Grupe, objavio je Nacional.

Vezani članci Dario Juričan "Gradonačelnik svemira" uputio poruku školarcima: "Od kraja ove školske godine više nećete morati čitati pisma stričeka Bandića" Milan Bandić Poruka zagrebačkog gradonačelnika povodom početka škole: "Susreti i druženja, nažalost, neće biti onakvi kakve ste priželjkivali"

Bandić je komentirao incident na današnjoj konferenciji za novinare Stožera Grada Zagreba.

"Vidite da je gradonačelnik živ i zdrav,  pojedinačni bedak na ulici neće me smetnuti da radim svakodnevno. Gradonačelnik je živ i zdrav, a uskoro će bolje i govoriti", rekao je Bandić odgovarajući na pitanja o incidentu na konferenciji za novinare Stožera Grada Zagreba.

Nacional tvrdi kako je Milan Bandić prijavio 24-godišnjaka zbog bizarnog incidenta u prometu. Bandić tvrdi da je mu je Tedeschi namjerno obijesnom vožnjom ugrozio život i prijetio.

Incident se dogodio 11. svibnja u večernjim satima u podsljemenskoj zoni, dok se Bandić vozio sa suradnikom Robertom Ljutićem, koji je o svemu sastavio opsežnu izjavu i konstatirao: "Bandić je bio vidno uzrujan, Tedeschi mu je verbalno prijetio i nazvao ga klošarom."

Bandić navodno tvrdi da ga je bilo strah Tedeschija mlađeg, zbog čega je morao doktoru. "Obuzeo me strah, naganjao me ogromnim blindiranim autom. Potražio sam liječničku pomoć", piše Nacional.