Obavijesti Video Pretražite Navigacija
problemi s govornicom

Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić još ne otkriva plan za izbore: ''Vi želite da budem ne vidoviti Milan već surovi Milan''

Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić još ne otkriva plan za predsjedničke izbore.

Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić ponovio je da podupire premijera Andreja Plenkovića i sve što on čini za Grad Zagreb. Reporter Dnevnika Nove TV Dino Goleš pitao ga je hoće li poduprijeti HDZ na predstojećim predsjedničkim izborima ili izlazi samostalno.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Sve će reći Bandić prijeti: "Visili su pred mojim vratima i tražili protekcije, a mene prozivali. Imam debelu knjigu s imenima"

''Nije još kraj 9. mjeseca, a rekao sam da ću nešto reći koncem devetog, morat ćete se strpjeti'', odgovorio je Bandić. Dodao je da će se morati stalno smijati. ''Vi hoćete da se ja uozbiljim i budem ne vidoviti Milan nego surovi Milan, a ne, kaj god'', rekao je gradonačelnik i pozvao na strpljenje.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Nazočio i Plenković Bandić položio kamen temeljac za Spomenik domovini ispred Lisinskog: "Ovo je spomenik za cijelu našu povijest, temeljen na patnji"

Rekao je da je današnji dan odabrao za postavljanje kamena temeljca za Spomenik domovini jer je obljetnica 204. Vukovarske brigade.

Milan Bandić nezadovoljan izgledom govornice

Na početku presice imao je drugi problem. Nije bio zadovoljan što mora sjediti jer nema govornicu dovoljno veliku da na nju stanu svi papiri koje je imao. ''Ispravit ćemo grešku do drugog puta. Moramo napraviti govornicu da ovo stane sve na govornicu. Štedjeli smo materijal, a kad štedite, onda napravite nepraktičnu govornicu na koju ne mogu stati svi mikrofoni. Američki predsjednik kad se obraća naciji nikad ne sjedi, on uvažava naciju i stoji. Moja isprika svima vama'', rekao je zagrebački gradonačelnik i ponovio da bi on morao stajati iz poštovanja prema drugima.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene