Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Zadarski taksisti odali počast ubijenom kolegi

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zadarski taksisti danas su u koloni oko 13,30 sati krenuli iz Zadra na pogreb ubijenog kolege, 30-godišnjeg Igora Ćustića, u Murvicu pokraj Zadra.

S istaknutom fotografijom preminulog kolege i crnim trakama zadarski su se taksisti tako priključili brojnim mještanima Murvice i drugim građanima na pogrebu koji je pokopan danas u 15 sati.

Pročitajte i ovo Sudar automobila Ugašen još jedan život Prometna nesreća u okolici Zadra: Poginula je jedna osoba, očevid u tijeku Problem proračuna u Zadru - 1 tehnički proračun Sve je stalo zbog svađe: Gradonačelnik i Gradsko vijeće prebacuju loptice, a radnici strahuju za plaće

Zbog posljednjeg ispraćaja svoga kolege zadarski su taksisti u razdoblju od 13 do 17 sati prestali pružati usluge prijevoza.

Mladi taksist umoren je 30. siječnja, malo poslije ponoći, u Korlatu kod Benkovca, a policija je uhitila, privela istražnom sucu i podnijela kaznenu prijavu protiv 21-godišnjeg Elvisa Šopića iz Raštevića zbog sumnje da je vatrenim oružjem najprije usmrtio taksista Igora Ćustića, a zatim radi prikrivanja tragova zapalio njegov automobil zajedno s tijelom.

Šopiću je istražni sudac kasno sinoć odredio jednomjesečni pritvor.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene