Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Dok se kontinent bori s poplavama

Zadar pogodila kratkotrajna tuča

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
I dok se kontinentalni dio Hrvatske bori s vodenim valom u Zadar je u večernjim satima pogodila tuča.

Kratkotrajna tuča pogodila je zadar u večernjim satima, no, zahvaljujući kiši led se nije dugo zadržao na tlu. Također, nema informacija o materijaloj šteti.

Pročitajte i ovo Screenshot žestoka svađa VIDEO Kaos na zadarskom gradskom vijeću, padale psovke i optužbe, a malo je nedostajalo da dođe i do tučnjave: "Vi jasno i glasno podržavate pedofile" Hidrant u Islamu Grčkom - 1 Još bez priključka Mjesta Zadarske županije napokon ušla u 21. stoljeće: Stigla je voda, no i dalje se čekaju priključci

Što se vremena tiče, sutra ujutro još može biti ostataka današnje kiše u istočnoj Slavoniji i južnome dijelu Jadrana. Većinom će biti malo ili umjereno oblačno s mjestimičnom maglom na kopnu, gdje će jutro biti hladno, a na Jadranu umjerena i jaka bura.

U središnjoj Hrvatskoj i Slavoniji danju djelomice sunčano, a popodnevna temperatura otprilike kao i danas. Vjetar uglavnom slab. Vrijeme povoljno za poplavljene. U Istri i na Kvarneru pretežito sunčano s burom, koja će podno Velebita biti jaka. U Gorskom kotaru i Lici oblačnije i hladnije, ali bez kiše i uz slab vjetar.

U Dalmaciji pretežito sunčano, ali oblačnije na jugu. Ugodno toplo uz mjestimičnu popodnevnu temperaturu oko 20 stupnjeva. Uglavnom će puhati umjeren sjeverozapadnjak i sjeverac, a na sjeveru bura. U kopnenoj Hrvatskoj u četvrtak i petak maglovito i hladno jutro, a dan uglavnom sunčan. U subotu naoblačenje s mjestimičnom kišom.

Na Jadranu četvrtak sunčan s malo bure. Petak oblačniji, pa zato i neugodniji, a subota pretežito oblačna sa slabom kišom i jakim jugom. Ne može studeni bez kiše i juga!

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene