Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Zadar: Hospitalizirana nova žrtva pilule Yasmin?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na Odjelu neurologije već je desetak dana hospitalizirana 25-godišnja Zadranka s dijagnozom tromboze venskih sinusa u glavi, koristila je kontracepcijske pilule Yasmin, potvrdio je ravnatelj Opće bolnice u Zadru Dario Nakić.

Doktor Nakić kaže kako se ne može sva krivnja prebaciti na Yasmin no ne može ni isključiti, te da se još istražuju uzroci tromboze.

Pročitajte i ovo Screenshot žestoka svađa VIDEO Kaos na zadarskom gradskom vijeću, padale psovke i optužbe, a malo je nedostajalo da dođe i do tučnjave: "Vi jasno i glasno podržavate pedofile" Hidrant u Islamu Grčkom - 1 Još bez priključka Mjesta Zadarske županije napokon ušla u 21. stoljeće: Stigla je voda, no i dalje se čekaju priključci

>> Split: Studentica umrla zbog antibebi pilula?

>> Djevojka umrla od antibebi-pilula 'Yasmin'

Riječ je o pacijentici koja do sada nije obolijeva od bolesti povezaih s trombozom u venskoj cirkulaciji.

Podsjetimo, protekli mjesec 22-godišnja djevojka iz Splita umrla je od plućne embolije. Djevojka iz Melbournea umrla je od nuspojava uzrokovanih uzimanjem kontracepcijskih tableta a mlada Riječanka ovoga je ljeta završila u bolnici zbog krvnog ugruška na preponi. Sve su djevojke koristile kontracepcije pilule 'Yasmin'.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene