Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Na Jadranu do 15 stupnjeva

Za vikend oblačno, ali toplije!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Vikend nam donosti toplije dane, ali i oblake.

Svi oni koji teško podnose hladnoću, ovoga će vikenda malo odahnuti jer nas očekuje južina i nešto više temperature, dok će se na Jadranu živa u termometru popeti i do 15 stupnjeva Celzijevih.

Sutra će biti umjereno i pretežno oblačno, ali neće biti hladno kao danas. Što se tiče kontinentalnog dijela Hrvatske, bit će djelomično sunčano uz promjenjivu naoblaku. No, dobra vijest je da neće biti oborina. Oblačno će biti i u Gorskom kotaru i Lici gdje će pasti i pokoja kap kiše. Jutarnja temperatura će biti od -3 do 2, a najviša dnevna od 2 do 7 stupnjeva.

>> Pripremite se: Večeras temperature padaju i do -20!

Sutrašnji dan će na Jadranu donijeti pretežno oblačno vrijeme sa slabom kišom, ali i jako jugo. Jutarnje temperature zraka će se kretati između 5 i 10 stupnjeva, dok će najviše dnevne ponegdje doseći čak 15 stupnjeva.

Za vikend će se živa u termometru u gotovo cijeloj Hrvatskoj popeti iznad ništice, tako će se na Jadranu kretati između ugodnih 10 i 15 stupnjeva Celzijevih, dok će se u ostatku zemlje kretati između 3 i 10 stupnjeva Celzijevih. Iako će temperature biti visoke, u cijeloj će zemlji biti oblačno i kišovito.

Pročitajte i ovo Sunčan dan u Zagrebu Vremenska prognoza Planirate kraj tjedna provesti otvorenom? Meterolog otkriva kakvo vas vrijeme čeka Ilustracija Vremenska prognoza Kakvo nas vrijeme očekuje ovaj tjedan otkriva meteorolog Nikola Vikić-Topić

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene