Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Hladno, hladnije...

Pripremite se: Večeras temperature padaju i do -20!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U noći pred nama temperature će se spustiti na čak minus 20, a tijekom jutra bit će veća tek za dva stupnja.

Ako vam je jutros bilo hladno na minus 10, pripremite se za iduću noć i jutro, kada se očekuje pad temperature na i do minus 20. U unutrašnjosti će se većinom mjeriti od -20 do -15 stupnjeva, a na Jadranu od minus 6 do minus 1°C.

Pročitajte i ovo Nevrijeme u Zagrebu Žuti meteoalarm Nevrijeme pogodilo Zagreb: Na dio grada pala tuča, pogledajte koji su kvartovi najgore prošli Sunčan dan u Zagrebu Vremenska prognoza Planirate kraj tjedna provesti otvorenom? Meterolog otkriva kakvo vas vrijeme čeka

U sjevernim kopnenim krajevima ujutro i u dijelu prijepodneva bit će magle. Na Jadranu i u gorju postupno naoblačenje, dok će prijepodne ponegdje na sjeveru slaba mjestimično padati kiša. U Gorskome kotaru i unutrašnjosti Istre zalepršat će pokoja pahulja snijega.

>> Temperature ispod nule: Doznajte gdje je jutros bilo najhladnije!

Do kraja dana malo kiše može biti i drugdje u priobalju, a u gorskim krajevima moguća je slaba kiša koja se smrzava na tlu.

Ujutro u većem dijelu unutrašnjosti od minus 18 do minus 12, uz obalu od minus 6 do minus 1, a na otocima od minus 1 do 4. Danju na kopnu od minus 5 do 0, a na moru između 6 i 11°C.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene