Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

U noći pred nama temperature će se spustiti na čak minus 20, a tijekom jutra bit će veća tek za dva stupnja.


Ako vam je jutros bilo hladno na minus 10, pripremite se za iduću noć i jutro, kada se očekuje pad temperature na i do minus 20. U unutrašnjosti će se većinom mjeriti od -20 do -15 stupnjeva, a na Jadranu od minus 6 do minus 1°C.

Vezani članci Borba protiv leda Nemoguća misija: Pokušao prijeći nekoliko metara leda pred vratima, pogledajte što je na kraju upalilo Ljetni pljusak, ilustracija Nestabilnom vremenu još nije kraj: Upozorenja za cijelu zemlju, u petak moguće snažno nevrijeme

U sjevernim kopnenim krajevima ujutro i u dijelu prijepodneva bit će magle. Na Jadranu i u gorju postupno naoblačenje, dok će prijepodne ponegdje na sjeveru slaba mjestimično padati kiša. U Gorskome kotaru i unutrašnjosti Istre zalepršat će pokoja pahulja snijega.

>> Temperature ispod nule: Doznajte gdje je jutros bilo najhladnije!

Do kraja dana malo kiše može biti i drugdje u priobalju, a u gorskim krajevima moguća je slaba kiša koja se smrzava na tlu.

Ujutro u većem dijelu unutrašnjosti od minus 18 do minus 12, uz obalu od minus 6 do minus 1, a na otocima od minus 1 do 4. Danju na kopnu od minus 5 do 0, a na moru između 6 i 11°C.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook