Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Prijavu je podignula Porezna uprava prije 4 godine zbog sumnje da je utajen porez u visini od 2,9 milijuna kuna i to zbog korištenja jahte 'Joke'.


Nakon što je prije četiri godine Porezna uprava kazneno prijavila Nevenku Bečić, koja je tada bila odgovorna osoba tvrtke Kerum d.o.o., Županijski sud u Splitu tek je sada nad njom otvorio istragu. Naime, splitski je sud odlučio da nema dovoljno dokaza za pokretanjem istrage, pa je spis poslan na Vrhovni sud. U ponovnom postupku odlučili su da ima dovoljno osnovane sumnje da bi se otvorila istraga, piše Slobodna Dalmacija.

Kerum: Da imaju išta, odavno bi me obisili

Vezani članci Policija, ilustracija Strava u Podravini: Čak 28 godina držao ga kao roba, silio na težak rad i zlostavljao Dopisivanje, ilustracija Upoznala ga preko interneta i uplatila mu pola milijuna kuna. Posumnjala tek kad se prestao javljati

Prijava je podignuta zbog sumnje da je utajen porez u visini od 2,9 milijuna kuna i to zbog korištenja jahte 'Joke'. 'Brod je bio registriran na tvrtku, a poreznici su sumnjali da Željko Kerum ne plaća, kao privatna osoba, tvrtki korištenje jahte u svoje osobne svrhe. Na taj način razrezali su im spomenuti iznos poreza, a protiv Nevenke Bečić podnijeli kaznenu prijavu', piše Slobodna Dalmacija.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook