Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Mnogi nemaju - ne samo za kredit, već ni za kruh.


U Rijeci je je prikupljeno osam tona hrane, u vikend akciji koja se održala u deset trgovačkih centara. Tisuću paketa s hranom danas je krenulo do socijalno naugroženijih Riječana. Zabrinjavajući je podatak da je potrebitih sve više, posebice jer je riječ o mladim, radno sposobnim i nerijetko, visokoobrazovanim ljudima.

Vezani članci Hrana - 1 Sine, Zoki je sve pojeo: Milanović je hit na društvenim mrežama nakon objašnjenja što je radio u Klubu Osebujni restorani Neki restorani izgledaju više kao cirkus, sviđa li vam se to ili više volite hranu na tanjuru?

'Hrana će brzo ići jer je stvarno velika potreba, a mi nastavljamo i dalje sa kompanijama koje nam doniraju drugu hranu', rekao je Miroslav Lakoš iz Banke hrane Hrvatske.

'Bijeda, život na rubu pogađa sve, neki jednostavno ne svojom krivnjom možda uz neke prevelike rizike dolaze u situaciju da danas sutra moraju pokucati bilo na vrata Caritasa, bilo na vrata socijalne samoposluge', rekao je Siniša Pucić, koordinator Socijalne samoposluge Rijeka.