Obavijesti Video Pretražite Navigacija
U nesreći ostao bez nogu

Vukelić posjetio teško stradalog satnika koji se vratio iz Afganistana

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ministar obrane Branko Vukelić posjetio je danas satnika koji se nalazi na liječenju u KBC Zagreb pošto je samo nekoliko sati po povratku iz mirovine misije u Afganistanu stradao u teškoj prometnoj nesreći u kojoj je, kako prenose mediji, izgubio obje noge.

MORH u priopćenju navodi da je ministar Vukelić razgovarao sa satnikom te istaknuo kako se on, 'unatoč tome što je potresen događajem, drži odlično, vojnički - onako kako se pripadnici Oružanih snaga RH i drže u najtežim situacijama'. 'Sretan sam što je satnik Pavković izvan životne opasnosti i to je u ovim trenucima najvažnije. On ima izuzetnu skrb i brigu u KBC Zagreb, a na nama je da čekamo normalan tijek njegovog oporavka te se nadam kako neće biti komplikacija'.

Pročitajte i ovo Ilustracija Šerijatski zakon Tisuće ljudi na stadionu gledalo javnu egzekuciju u režiji talibana Ilustracija Uzrok nesreće nije poznat Tragedija u Afganistanu: Pao zrakoplov koji je letio za Moskvu

>> Tragedija: Vratio se iz Afganistana i ostao bez nogu

Njegova velika obitelj - Ministarstvo obrane i Oružane snage dat će mu punu potporu i sada i ubuduće', navode se riječi ministra Vukelića. Zamjenik ravnatelja KBC Zagreb i predstojnik Klinike za kirurgiju Mate Majerović rekao je da je Pavkovićevo zdravstveno stanje u posljednjih 12 sati stabilizirano, da se očekuje njegov zadovoljavajući oporavak i višemjesečna rehabilitacija. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene