Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Afera 'Vukelićev most'

Vukelić: Nadam se da će netko odgovarati za klevete

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nedavna medijska afera podignuta oko gradnje takozvanog 'Vukelićevog mosta' na Korani, koji bi trebao postati dio buduće brze ceste od Karlovca do Vukomerićkog Cerovca, nije ministra Branka Vukelića ostavila ravnodušnog. Tvrdi kako se radi o smicalicama političkih neistomišljenika, a zaprijetio je i novinarima, i to tužbama.

Pročitajte i ovo Nino Raspudić i Marija Selak Raspudić lom u stranci Udarac Raspudićima! Napuštanjem Mosta ostaju bez novca iz proračuna, samo je jedan način da ga dobiju Božo Petrov Briselske fotelje Petrov nakon odlaska Raspudića: "Iskreno mi je žao. Htio sam da svi budemo na listi"

'Ja, naravno, nemam nikakve veze s tim mostom. Novinski napisi koji su išli u tom smjeru smišljeni kako bi se građane obasipalo poluinformacijama ili čak u ovom slučaju i konkretnim lažima i klevetama, za koje se nadam da će netko i odgovarati', naglasio je Vukelić, dok je njegov kolega, ministar Božidar Kalmeta opovrgnuo da projekt ima veze s ministrom obrane, piše Jutarnji list.

>> Tko je profitirao izgradnjom Vukelićevog mosta?

Kalmeta je na sjednici ŽO HDZ-a Karlovačke županije istaknuo kako se radi o vrlo važnom projektu te da će se odlučno nastaviti s njihovom gradnjom, piše Jutarnji. Porekao je i da su mu poznate brojke Hrvatskih cesta o prometu vozila na dionici državne ceste broj 1, koji je nakon dovršetka autoceste A1, u drastičnom padu. 'Ja ne znam za te podatke Hrvatskih cesta. Izgradnja autoceste apsolutno ne umanjuje važnost tog cestovnog pravca i te prometnice, jer će se uvijek veliki dio građana voziti ovom dionicom preko Like' zaključio je Kalmeta'.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene