Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Predsjednička inauguracija

Vrijeme u nedjelju: Hladno s malo sunca

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Suho uz malo sunca s temperaturom koja bi u Zagrebu u nedjelju mogla biti i 9 stupnjeva!

U Zagrebu su u tijeku posljednje pripreme za predsjedničku inauguraciju. Vrijeme je srećom suho, a slično bi se u Zagrebu trebalo zadržati i u nedjelju: ujutro magla ili sumaglica, a o tome će ovisiti i koliko će toplo biti oko podneva. Moglo bi biti 5 ili 6 stupnjeva, no pojavi li se sunce ranije, temperatura će vrlo vjerojatno porasti do 8 ili 9.

Pročitajte i ovo Ilustracija Promjena vremena Upaljeni meteoalarmi: Stiže olujni vjetar, nevrijeme i drastično zahladnjenje Ilustracija Vremenska prognoza Kakva će biti najavljena promjena vremena? Što sve možemo očekivati donosi meteorolog Ivan Čačić

Inauguraciju pratite uživo na Novoj TV i Dnevnik.hr u nedjelju od 11:30 - kroz događaj će nas iz posebnog studija na Markovom trgu voditi najiskusniji reporterski dvojac, Ivana Petrović i Mislav Bago. Jutro će u unutrašnjosti biti hladno, u mnogim krajevima uz maglu ili niske slojevite oblake. Sunce će se tek tu i tamo nazirati, no kako dan bude odmicao, sve više. Na Jadranu sutra promjenjivije, sa sunčanim razdobljima, ali i rijetko uz mogućnost za malo kiše: uglavnom prema otocima. Pri tom će na moru puhati umjereno i jako jugo. Jutarnja temperatura, na kontinentu većinom između -6 i -1, dok će na Jadranu uz južinu biti i 10ak stupnjeva toplije, sutra ujutro od 4 do 8.

FOTO Pogledajte generalnu probu inauguracije

U drugom dijelu dana, odnosno poslijepodne u unutrašnjosti bi trebalo prevladavati vedro. Temperatura će ovisiti o tome koliko se dugo zadrži magla ili sumaglica. Najviše se može očekivati oko 10 stupnjeva, što je za ovo doba mnogo, no isto tako u područjima s dugotrajnijom maglom temperatura će se zaustaviti i na 5 ili 6.

Upravo toliko prognoza je i za gorsko područje, s tim da će ovdje, kao i na sjevernom Jadranu u nedjelju biti promjenjivije, uz više oblaka te povremena sunčana razdoblja. Na moru je uz to mjestimice moguće i malo kiše. Puhat će umjereno i jako jugo, a temperatura će biti između 9 i 13 stupnjeva. U gorju, oko 6.

I u Dalmaciji u nedjelju promjenjivo, sa sunčanim razdobljima, te uz više oblaka povremeno, ponegdje i malo kiše. Puhat će umjereno i jako jugo, a temperatura će biti od 10 do 14 stupnjeva. 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene