Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Velike količine oborina, kiše i snijega te jak vjetar u potkalničkom Prigorju tijekom petka i subote uzrokovale su poslijepodne prekid u opskrbi električnom energijom u općini Gornja Rijeka.


Djelatnici Hrvatske elektroprivrede, pogona Elektre u Križevcima, nastoje što prije otkloniti kvarove, nastale uslijed padova električnih stupova na teško pristupačnom terenu.

Vezani članci Razoran ciklon prijeti Indiji i Bangladešu - 7 Golema oluja prijeti milijunima ljudi: Stiže možda i najrazorniji ciklon koji su dosad doživjeli Grmljavina u Zagrebu (Davor Puklavec/PIXSELL) Nova promjena vremena postupno će zahvatiti cijelu Hrvatsku, pripremite kišobrane i nepromočivu obuću

Snijeg je napadao i na Kalniku gdje se u subotu navečer trebao održati izbor Kalničke vinske kraljice, no priredba je odgođena za petak, 18. studenoga.

Prema jutrošnjim podacima Agrometeorološke postaje Križevci, u Križevcima je palo 30 litara oborina po četvornom metru, a kiša, susnježica i snijeg padali su i tijekom dana. (Hina)